MA1: vier assistenten gaan het team helpen!

Vier speelsters uit de senioren van onze vereniging zijn gevraagd om, zo vaak als mogelijk, te assisteren en mee te helpen bij MA1 van Gilbert en Ron. Deze teamplayers zijn Babet, Kaylee, Roxy en Noor.

We willen zowel meiden van MA1 verder helpen. Babet is als assistent-trainster de ideale ondersteuning voor libero Myrthe. Initiatieven van Kaylee, ballen aanslaan en gecontroleerd serveren, geven de passlijn van MA1 meer trainingsmogelijkheden. Daarnaast is de gedachte om deze vier uit eigen geledingen zoveel volleybal-knowhow mee te geven, dat ze in de toekomst zich blijvend voor onze vereniging als trainster willen inzetten, ook bij andere teams.

Vanaf het allereerste moment toen MA1, beide trainers en de vier assistenten bij elkaar kwamen, was er een geweldige sfeer. Roxy sluit de komende weken aan, en Noor houdt zich deze week bezig met de yell, die een combinatie zal worden van ‘fiesta’ en ‘one team’.

De verbinding in MA1 van 16 personen geeft aan hoezeer volleybal in Weerselo leeft en hoe graag men elkaar ondersteunt. Voor Wevo’70 MA1 geldt Volleybal = Home of Respect!

Met groet, MA1 speelsters en staf