Milou Holsink komt Dames 1 versterken!

Nu de competitie op zijn eind loopt en er eigenlijk alleen nog maar veredelde oefenwedstrijden gespeeld worden in de competities onder de eredivisie, werken trainers Gerjan en Hans en de TC hard aan de samenstelling voor het D1-team voor het seizoen 2022/2023.

Mede op basis van de eerder uitgesproken insteek van presteren en plezier bij onze eerstedivisionist, is de club verheugd te kunnen melden dat Milou Holsink haar komst heeft toegezegd.

Veel duels tegen elkaar gespeeld
Milou en Wevo’70 kennen elkaar goed maar dan vooral als tegenstander aan de andere kant van het net. Met haar huidige ploeg, de naaste buren van Rosstars uit Rossum, maakte Milou een prachtige opmars mee, vanuit de promotieklasse helemaal naar de huidige eerste divisie. Als speelster van Rosstars bezorgde ze ons D1 met haar kwaliteiten en de rest van het team de laatste jaren meermaals de nodige hoofdbrekens en we zijn dan ook erg blij dat ze die kwaliteiten komend seizoen in dienst wil stellen van die andere eerstedivisionist in het blauw uit de voormalige gemeente Weerselo.

Wevo’70 eerste keus
Milou: “Het zal wel even wennen zijn, de eerste keer een ander shirt aan. Ik zit meer dan 20 jaar bij Rosstars, waarvan 12 of 13 jaar in het eerste. Het was een mooie tijd. Maar de laatste jaren werd het steeds lastiger een team bij elkaar te krijgen en te houden. Het valt nu iets te vroeg uit elkaar. Ik wil graag nog een paar jaar op dit niveau volleyballen. En als dat dan toch ergens anders zou zijn, dat was Wevo’70 voor mij de eerste keus. Lekker dichtbij, beetje dezelfde mentaliteit. Als we in het veld stonden, wilden we van elkaar winnen maar na afloop was er altijd tijd voor een praatje en dat is niet bij alle tegenstanders zo. Presteren en plezier, daar ben ik ook wel van, dus ik denk dat het goed zal passen.”

Jiska zoekt collega
Hoewel de selectie grotendeels intact blijft en er nog aanvallende versterking onderweg is, zoekt Wevo’70 nog wel een spelverdeelster die de taken met Jiska Kamphuis wil delen. De regisseuse moest de laatste jaren de kar vooral in haar eentje trekken en wil graag een tandje terugschakelen en de verantwoordelijkheden delen met een ervaren of ambitieuze collega. Wie belangstelling of vragen heeft, kan vrijblijvend contact opnemen met de technische commissie (tc@wevo70.nl) of trainers Gerjan Heerkes, 06-50 70 69 29 of Hans Giesselink, 06-46 01 55 37.