‘Oer-lid’ Wevo’70 Marcel Wesselink wint Jan Gat-trofee!

Het was afgelopen weekend een complete verrassing voor hem maar wel een hele mooie: Marcel Wesselink kreeg zondagavond in een gezellig vol De Troll de Jan Gat-trofee van de organiserende muziekkapel Les Miezerables.

Een prachtige en even zeer verdiende, eervolle onderscheiding voor Marcel, de bekendste winkelier van Weerselo, waarbij ook Wevo’70 een voorname rol speelde. Marcel was namelijk naar De Troll gelokt met hulp van Jos Bijen en een aantal van zijn teamgenoten van Wevo’70 H2. Met de meesten van dat team volleybalt en traint (de laatste jaren) Marcel al bijna 30 jaar.

Maar zijn band met Wevo’70 gaat verder. Hij is namelijk het enige lid nog die er vanaf de oprichting van onze nu ruim 50-jarige club bij is, dus al vanaf 1970!. Een prachtige staat van dienst, waarbij ‘oer-lid’ Marcel jarenlang verschillende functies heeft bekleed en ook al die tijd op enigerlei wijze sponsor is geweest van onze club.

Maar hij werd niet alleen daarvoor gehuldigd. Zie daarvoor deze link naar het artikel op de site van de De Twentsche Courant Tubantia.

Uiteraard willen we als Wevo’70 bij deze Marcel van harte feliciteren met deze zeer verdiende onderscheiding!