Nieuw Dames 4 in het nieuw!!

Hier even een berichtje van dames 4.
Dames 4 is het seizoen 2019 – 2020 aangevuld met een aantal nieuwe speelsters.  Marlon Snijders en Esther Weiden hebben de overstap gemaakt naar ons team. We starten het seizoen met 12 speelsters, zoveel? Ja zoveel. Maar ondertussen zijn er al 2 met zwangerschapverlof,  Chantal Horsthuis en Sandra Weiden. Nu zijn er nog 10. Daarnaast heeft Ilse Boomkamp – Weiden ook het leuke nieuws gedeeld dat zij in blijde verwachting is. Dus binnenkort zijn er nog maar 9!!

Aangezien er veel in de zorg werken en we dus met onregelmatige diensten werken is het soms moeilijk om een team bij elkaar te krijgen. Maar we zijn positief van start gegaan. Elleke Pol – Bijen is ook voor dit seizoen onze trainster/coach. Daar zijn we erg blij mee. Ons doel voor dit seizoen is eindigen in de top 3. Maar tja dan moeten we wel proberen wat meer punten te behalen. We hebben een aantal leuke wedstrijden gespeeld, maar af en toe had er wel wat meer in gezeten.

Misschien dat het nu beter gaat want we zijn in het nieuw gestoken door Autobedrijf Reinders. Dit is al vele jaren onze shirtsponsor. Autobedrijf Reinders nogmaals bedankt voor jullie bijdrage.