Oudste Wevo-lid Annie Oude Lashof (78!) stopt met competitie spelen!

Het was een bijzonder moment afgelopen woensdag. Annie Oude Lashof, met haar liefst 78 jaar (!) het oudste nog competitie spelende lid van Wevo’70, beleefde haar laatste wedstrijden. Ze kreeg in de laatste wedstrijd een publiekswissel, werd door haar trainster en teamgenoten in de bloemen gezet en ging onder luid applaus van de hele zaal van het veld. 
In ’t Trefpunt speelde ze met haar recreantenteam Wevo C aan tegen Buvo en TVO. Met een gelijkspel en een nederlaag, en een keurige zesde plaats in de eindstand, kwam er een einde aan haar competitieloopbaan. Ze deed dat onder het toeziend oog van haar kinderen en kleinkinderen. Annie was en is een fanatieke supporter en miste geen wedstrijd van haar (klein)kinderen. En die konden dus niet anders dan haar op deze ene speciale avond ook fanatiek aan te moedigen. Annie had al die aandacht niet verwacht en het had van haar niet gehoeven maar achteraf vond ze het toch wel heel leuk.
Volgens de officiële annalen van de Nevobo is Annie sinds 1983 lid. Maar volgens velen is ze al veel langer lid en dat is ook wel erg waarschijnlijk omdat de recreantencompetitie daarvoor een tijd op eigen benen stond. Hoe dan ook heeft Annie een indrukwekkende tijd voor Wevo’70 haar balletje geslagen.
In de competitie dan. Want het goede nieuws is dat ze gewoon nog lid blijft van Wevo en op de trainingen gewoon zal blijven meedoen. Je moet natuurlijk wel een beetje in beweging blijven en de gezelligheid telt natuurlijk ook mee. Daar zijn we natuurlijk als vereniging heel blij mee en wensen haar nog vele jaren van volleybalplezier toe!