Trainers blijven langer actief bij Wevo’70!

Achtergrond 2Het seizoen is nog in volle gang en beslissingen zijn er nog niet gevallen. Maar regeren is vooruitzien en dus zijn er door het bestuur en de technische commissie de eerste evaluaties geweest van het seizoen tot nu toe. En het bestuur is blij te kunnen melden dat er met een aantal van de huidige trainers al overeenstemming is bereikt voor een vervolg in het komende seizoen.

Allereerst is daar de trainer van Dames 1 en Meisjes A1. Hans Giesselink is aan zijn eerste jaar bij onze vereniging bezig. Zowel de teams als de trainer als de club zijn erg tevreden over hoe het nu gaat. Daarbij helpt natuurlijk ook de goede klassering (tweede) van Dames 1 in de derde divisie en de plaatsing van MA1 voor de Topklasse mee, maar dat alleen is zeker niet zaligmakend. Een goed gevoel van beide partijen over de mogelijkheden, kansen en doelstellingen heeft er toe geleid dat zowel vereniging als trainer enthousiast zijn om nu al te beslissen een tweede seizoen aan vast te knopen. Dat geeft rust en duidelijkheid voor beide partijen.

Daarnaast is de vereniging ook in gesprek gegaan met andere trainers. Daaruit is gekomen dat ook Laurens Spijker, de onlangs voor zijn jarenlange dienstverband in het zonnetje gezette Marcel Hermelink en de onvermoeibare Thea Hoogendijk een nieuw seizoen aan onze club verbonden blijven. Bij welke teams is nog niet helemaal duidelijk, dat zal later besproken en ingevuld worden.

Het bestuur is blij dat op technisch gebied al de eerste knopen zijn doorgehakt.