Twee nieuwe (en twee trouwe) vrienden van Wevo Jeugd!

MC2Het seizoen mag er dan (bijna) opzitten, de sponsorcommissie zit niet stil. In de afgelopen maanden hebben ze twee nieuwe bedrijven weten te strikken als Vriend van de Jeugd. Naast de al bestaande bedrijven van het eerste uur (Autoschade Wennink en Muller Administratieve Dienstverlening) zijn daar Bouwbedrijf Oude Roelink en laatstelijk Fabri Sport bijgekomen.

We stellen ze hieronder even voor en willen ook nog een keer wijzen op de sponsoractie die Autoschade Wennink in petto heeft in het geval van autoschade. Kijk daarvoor op de pagina van de Vrienden van de Jeugd. Je vindt ze in het grijze blokje aan de rechterkant van de site.

NIEUW: FABRI 

Fabri sport Oldenzaal

Fabri sport Oldenzaal

Sinds 2013 is Fabri uit Oldenzaal onze leverancier voor alle kleding (wedstrijdshirts, trainingspakken). Naast kleding kun je hier ook terecht voor accessoires, zoals bidons, tassen en kniebeschermers. Fabri kan ook kampioenshirts met bedrukking voor je regelen!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Klein Buursink.
E-mail: info@fabri.nl
Telefoon: +31 (0) 541-519866
Website: www.fabri.nl

 

(IETS MINDER) NIEUW: BOUWBEDRIJF OUDE ROELINK

Oude Roelink Bouwbedrijf

Oude Roelink Bouwbedrijf

Al meer dan 40 jaar is Bouwbedrijf Oude Roelink, nu gerund door onze Heren 1 speler Richard Snoek, een begrip in de bouwwereld. Onze projecten concentreren zich vooral in Oost Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in restauratie, renovatie, nieuwbouw, verbouw/onderhoud en verbouw van horeca panden. Kwaliteit, vakmanschap en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Meer informatie: Richard Snoek
E-mail: info@ouderoelinkbouw.nl
Telefoon: +31 655344254
Website: www.ouderoelinkbouw.nl