We missen jullie! (een kleine attentie om vol te houden)

Het jaar 2020 loopt bijna op zijn eind. Wat voor onze vereniging een geweldig jubileumjaar had moeten worden, is door de uitbraak van het coronavirus uitgedraaid op een jaar om (grotendeels) zo gauw mogelijk te vergeten. Met als uitsmijter nog eens een keiharde lockdown, waardoor volleyballen nu ook bij onze jeugd volledig tot stilstand is gekomen.

Om toch niet helemaal in mineur te eindigen zijn leden van verschillende besturen en commissies vandaag bij jullie langs de deuren gegaan. Aanvankelijk was het de bedoeling om aan te bellen voor een persoonlijk woord, maar dat was door aangescherpte regels door de lockdown niet echt verantwoord.

Het presentje is een bedankje voor de steun, het geduld en de loyaliteit van jullie allemaal én van onze sponsoren. Zonder dat, zou het in deze tijd voor onze vereniging echt een moeilijk verhaal worden.

Het presentje was ook bedoeld als hart onder de riem. Met als wens dat we in het nieuwe jaar zo snel mogelijk weer kunnen doen wat we zo graag willen doen: met zijn allen de zaal in en, voor daarna, het prachtige Wevo’70 beachcomplex, een van de schaarse lichtpuntjes van 2020, op. En als het even meezit, alsnog een knallende viering van ons 50-jarig bestaan!

Hou jullie goed allemaal, hopelijk toch fijne dagen en tot in 2021!
Het bestuur