Website weer te updaten, alle jeugdteams met foto online

Wellicht hebben jullie het gemerkt of voorbij zien komen in de app of op de social media: onze website wevo70.nl is enige tijd niet door ondergetekende te benaderen geweest.

Het probleem is ontstaan doordat onze provider de site (onaangekondigd, waarvoor ze hun excuses hebben aangeboden) heeft verplaatst naar een andere, nieuwere server. Daarbij is er ergens iets vreselijk mis gegaan, met als gevolg onder meer dat pagina’s niet aan te passen waren, foto’s niet geupload konden worden, nieuwsberichten niet geplaatst konden worden, etc.

Een vervelende toestand, waarvoor ik gelukkig een beroep heb kunnen doen op oud-lid Perry Voost die de site ooit ook heeft gebouwd. Avonden lang (hij moet het naast zijn werk doen) is hij bezig geweest om het probleem te achterhalen en te tackelen. Ik zal jullie de details besparen maar hij is er enorm druk mee geweest en het is uiteindelijk gelukt. Ons rest alleen diep respect en dankbaarheid aan zijn adres voor zijn snelle en adequate reactie want onze provider kon, ondanks de excuses, het probleem niet 1-2-3 oplossen… . 

Intussen ben ik bezig geweest de site waar mogelijk te updaten, met name de teams en de teamfoto’s. Met vereende krachten zijn teams op de foto gezet en inmiddels staan alle jeugdteams en Mini’s niveau 5 met team en foto online. Foto’s van enkele andere teams zijn onderweg. Heb je zelf een goede teamfoto gemaakt/laten maken, stuur m dan naar ons webmaster adres, dan zet ik m online. Dat geldt ook voor alle andere zaken die je kwijt wil aan de buitenwereld. Ik ben nog bezig een aantal zaken aan te passen en te updaten maar mocht je iets tegenkomen wat niet klopt of aanpassing behoeft, laat het maar weten.

Groet,
René Banierink, webredacteur