D1: geen sneeuw, geen ijzel, dus kwam Bovo en ging met 4-0 nederlaag naar huis

Wevo Dames 1

In verband met ‘zware’ weersomstandigheden/voorspellingen op zaterdag 19 januari besloten onze tegenstanders niet naar Weerselo af te reizen. De afstand tussen Aalten en Weerselo leek te groot om de winterse omstandigheden te overbruggen. Een volleybalvrije middag is het echter niet geworden. De wedstrijd tussen Set-Up en V.C.V. stond op het programma, dus met een team sterk zijn we naar Ootmarsum gelopen. (Met de auto was immers geen optie.)

Gelukkig voor AAA Bovo waren de weersomstandigheden op donderdagavond 14-2-2013 aanzienlijk beter, waardoor de wedstrijd vooralsnog gespeeld kon worden! Voor ons erg belangrijk, want na de vorige keer één punt in Aalten te hebben laten liggen, waren we nu uit op de volle 5 punten!
Het leek nog niet zo gemakkelijk te worden, want Aalten had er zin in. Om 19.45u dezen zij hun warming-up op de gang/door de kleedkamers/op de tribune en uiteindelijk om 20.00u in de zaal.

Over de wedstrijd zelf kan ik uitweiden, maar of iemand daar nóg gelukkiger van wordt, durf ik niet te garanderen. Setstanden: 25-16, 25-16, 25-21, 25,16 (ik denk dat we mogen zeggen dat dit op één uitschieter na een zeer constante wedstrijd is geweest.) 5 punten in Weerselo gehouden! Doel behaald! Wat de vorige helft van het seizoen niet mogelijk leek, lukt ons nu toch al drie opeenvolgende wedstrijden. Ons streven gaat verder… een soortgelijke eindstand bij onze tegenstand in Warnsveld op 23-02-2013 is zeer wenselijk! Graag zien wij ook hier zoveel mogelijk support aan onze zijde! Tot dan!