D1: over ballen, auto’s, shirts, stront veur’n en ‘n prijsvraag..

Wevo Dames 1

Wevo Dames 1

Afgelopen donderdag hebben we niet de beste training gedraaid. We hoopten daarom dat het gezegde: ‘een slechte generale is een goede repetitie’ voor ons zou werken.

De voorbereiding deze zaterdag was ook al wat anders dan anders. De wedstrijd stond ingepland om 14.00 uur, wat voor ons een vertrektijd van 12.30 uur opleverde. De meningen over dit tijdstip waren wat verdeeld, vooral op het gebied van eten. De één had nog uitgebreid een warme lasagneschotel opgegeten (wat toch eigenlijk wel iets te veel was), terwijl de ander dacht dat een bouillonnetje en een appel wel genoeg waren (wat toch eigenlijk wel iets te weinig was).

Daarnaast kwamen we er achter dat we donderdag vergeten waren ballen mee te nemen. Of eigenlijk we dachten dat Esther ze had meegenomen, maar die had ze alleen meegenomen van de zaal naar de kantine. Op zich geen probleem, maar wel als het Trefpunt dicht zit. Gelukkig konden we de ballen van D6 lenen.

Ook de indeling van de auto’s ging niet zo soepel als anders. Wie moest er nou eigenlijk rijden? Alice en Kelly hadden de auto wel bij zich, maar er moest nog een auto mee. Natuurlijk hebben we hier geen lang verhaal van gemaakt, maar heeft Nadja gewoon haar auto meegenomen. Probleem opgelost.

Ik moet trouwens zeggen dat het tot nu toe best leuk is om excuses te verzinnen voor onze 4-0 nederlaag. Dit gaat nog best goed hè?

Eenmaal bij de Haambrink aangekomen zaten Christie, Juliet, Eva, Janet, Tom en Jan al netjes op ons te wachten. We hebben samen een kopje thee/kopje koffie/extran gedronken voordat we de wedstrijd gingen bespreken. Ondertussen waren de gedachten ook veel bij foto’s op Facebook. Die mobieltjes van tegenwoordig ook. Nicky had namelijk leuke foto’s op haar pagina gezet, waarbij wij ons afvroegen wat ze in haar zak had. Een quizvraag die jullie op Facebook mogen beantwoorden.

Over de wedstrijd hoeven we het niet zo veel te hebben. We zijn eigenlijk niet in de mogelijkheid geweest om de wedstrijd naar ons toe te trekken. De tegenstander had het heft in handen. Jammer genoeg konden we dus geen punten mee naar huis nemen. Wat uiteindelijk tot gevolg had dat VCV (onze ‘concurrent’) dit weekend al kampioen kon worden. Dit hebben ze dit weekend nog laten liggen…..Hierdoor bestaat er voor ons nog een heeeeeele kleine kans dat we het kampioenschap halen. Maar wij mogen ons vooral richten op de 2e plek, want nummer 3 en 4 hijgen ons flink in de nek.

Na de wedstrijd hebben we gedoucht in het zwembad, met aanwezigheid van een levende sneeuwpop. Voor het afdrogen hadden we de keuze tussen en badmat en een handdoek met een overheerlijke geur van de buitenlucht. Deze had wat te dicht bij een boerderij gehangen! En volgens Max…

** Ja, na de wedstrijd hebben we eten gehaald bij onze plaatselijke pizza/shoarmaboer en dit bij Petra thuis opgegeten **

…kan een trekker heel goed ‘stront veurn’. Met een ploeg erachter wordt het ‘laand umbouwn’. De wasvrouw van deze keer heeft de shirts ook buiten gehangen.

WAS1 WAS2

Voor de oplettende lezers hier de tweede quizvraag: waar zullen deze shirts zaterdag naar ruiken?
Antwoord kan wederom gegeven worden op Facebook. Prijs wordt zaterdag na de wedstrijd, rond 19.00 uur uitgereikt in het Trefpunt door de speelsters van D1.

Voorafgaand aan deze prijsuitreiking zal de wedstrijd tegen Tante Sien plaats vinden. Misschien wel de laatste keer dat Jan met ons in het Trefpunt een wedstrijd uitspeelt…………

Supporters zijn altijd van harte welkom!