Lotte en Danae zijn de mini’s van deze week

minis23maartNaam: Lotte Bijen
Leeftijd: 9 jaar
Team: mini’s 7

Naam: Danaé Nijland
Leeftijd: 10 jaar
Team: mini’s 7

Mijn naam is Lotte Bijen en mijn ouders heten Richard en Yvonne. Ik woon in Weerselo en heb een broer Mark. Ik zit in groep 6a van de Aloysiusschool. Mijn meesters heten Jan en Paul. Natuur en geschiedenis vind ik leuke vakken op school. Rekenen en aardrijkskunde vind ik minder leuk. Later wil ik graag dolfijnentrainer worden. Ik eet graag oma’s stamppot wortel. Rode kool eet ik niet graag. Mijn hobby’s zijn volleyballen en tennissen. Op tv kijk ik graag naar Kicking it.
Het leukste van volleybal vind ik partijtje. Er zijn eigenlijk geen dingen die ik moeilijk vind. Ik heb veel geleerd van Jet.

Mijn naam is Danaé Nijland en ik woon samen met mijn moeder Monique en zus Anouk in Weerselo.
Ik zit in groep 6a van de Aloysiusschool. Mijn meester heet Jan. De leukste vakken vind ik tekenen en rekenen. Er zijn geen vakken die ik niet zo leuk vind. Later wil ik graag boerin worden.
Ik eet graag patat, tomaat vind ik niet zo lekker. Mijn hobby is volleyballen. Op tv kijk ik graag naar Nickelodeon.
Ik vind alles van volleybal leuk om te doen. Soms vind ik de opslag nog wel moeilijk. Het meest heb ik geleerd van Jet en Romee.