D2: 14 uit 3, we krijgen de smaak te pakken….!!

Wevo D2 NieuwsMaandagavond mochten we het opnemen tegen WVC Volley uit Wierden. We hebben deze wedstrijd laten verplaatsen omdat WVC deze wedstrijd van eind februari naar 11 februari had verplaatst, maar daar is Dames 2 het niet mee eens.. Dames 2 inclusief Harry is op Rosenmontag niet in staat om te volleyballen en te coachen. Vandaar dat we gisteravond richting Wierden vertrokken. Eva deed wederom weer met ons mee en ook Christie mocht dit keer aantreden omdat zusterlief Kelly aan de studie moest in Groningen.
Bij aankomst in de sporthal werd er gecheckt waar we moesten spelen. Helaas zagen we dat er een volleybaltraining net begon en dat de basketballers ook nog niet van plan waren om te stoppen. Huh? Hoe kan dat nou? Wat bleek.. we waren verkeerd! We mochten naar de sporthal aan de Marjoleinlaan… Wie heeft er een TOMTOM? Niemand. Dus werden alle mobieltjes met navigatie uit de jassen getoverd en zo gingen we al zoekend, links..nee toch rechts, 100 meter links etc. op zoek naar de sporthal.
We begonnen fanatiek met inlopen en inspelen. We hadden van Harry de opdracht gekregen om in 4 wedstrijden 19 punten te halen, dus dat betekende 4-0 winnen. Aangezien er bovenin een paar puntjes zijn blijven liggen, komen we steeds dichterbij en is het kampioenschap nog steeds in zicht. Maar we moeten blijven vechten voor onze punten. Zo gezegd zo gedaan…
De 1e set begonnen we goed. We kwamen al snel op een voorsprong en er werd leuk gespeeld. Er werd voor elke bal gevochten en veel van de vloer gehaald. Toch gaven we nog een paar punten aan Volley door domme fouten aan onze kant. Uiteindelijk hebben we deze set gewonnen met 16-25.
Op naar de 2e set. Harry heeft de basis laten staan en vol goede moed begonnen we aan de 2e set. Ook deze set begonnen we goed. Er werd wederom veel van de grond gehaald en daardoor werd er leuk gespeeld. De set ups kwamen goed en er werd lekker aangevallen. Aan het eind van de set lieten we Volley dichterbij komen. Maar we trokken aan het eind toch bij en wonnen deze set met 20-25.
De 3e set liep in het begin gelijk op. Er kwamen veel lange rally’s die soms net op het nippertje door ons werden verloren. Volley was goed aan spelen en er kwamen veel goede aanvallen. Verdedigend stonden we goed en gelukkig hadden we onze vliegende spelverdeelster Michelle nog die erg veel ballen van de grond haalde. Het was niet genoeg want we liepen constant achter Volley aan. Harry bracht een dubbele wissel en gaan met die banaan!! We begonnen weer te scoren en deze set werd door ons gewonnen met 23-25.
Nog 1 set laten zien dat we kunnen volleyballen en de 5 punten gaan mee naar Weerselo. We begonnen lekker en bouwden een mooie voorsprong op. Er werd lekker gespeeld en er werd voor elke bal geknokt. Op het eind zakte we iets in en werd het toch weer spannend. We lieten Volley dichterbij komen.. Het zal toch niet dat we deze set laten liggen?? De bank begon zich er mee te bemoeien en al zingend/schreeuwend zijn we bij de 25 gekomen! Top dames!
Dachten we lekker te gaan douchen maar helaas.. De douche nodigde niet echt uit om er onder te gaan en toen bleek ook nog eens dat er van de 5 douches er maar 3 werkten. Dan maar met z’n tienen onder 3 douches, geen succes!
Maar we hebben er in ieder geval 5 punten bij. Dat zijn 14 punten uit 3 wedstrijden, we beginnen eindelijk de smaak te pakken te krijgen!! Zaterdag spelen we om 17.00 uur thuis tegen Rivo Rijssen. Alle aanmoediging is welkom, we hebben de punten nodig!!!!!

Bericht geplaatst op : 31/01/2013 om: 01:20