D1: 3 sets heel goed, 4e op karakter, 4-0 zege op Set-Up!

Wevo D1 NieuwsNa een mooie 4-0 overwinning van vorig week stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Set-Up ’65 D3 op het programma. Wij hadden 45 punten uit 13 wedstrijden en zij 43 punten ook uit 13 wedstrijden, dus dit beloofde een spannende wedstrijd te worden. Vorige keer was het 3-1 voor ons, maar dit zegt natuurlijk niks.
Edwin was ziek (beterschap Edwin!), dus moesten we afgelopen week hard op zoek naar een vlagger (hint!!) Uiteindelijk was Thea bereidt om te vlaggen. Hartstikke bedankt Thea!!
Om drie uur was er geen wedstrijd op het veld waar wij moesten spelen, dus we konden mooi op tijd beginnen met inlopen en inspelen.
Om vijf uur kwam de eerste goede opslag van één van onze mini’s Cato. De tweede goede opslag kwam van de andere mini Britt. Goed gedaan en bedankt dames!! De dames hadden het goede voorbeeld gegeven, dus dat moesten wij maar volgen. Vol enthousiasme en met goede serveseries walsten we de eerste set over Set-Up heen. Het resultaat was 25-13. Ga zo door!
De tweede set begonnen we weer goed! Set-Up kwam nog even terug, maar wij liepen weer uit. Met als resultaat 25-19 winst.
De derde set leek erg op de tweede set. Goede aanvallen, serves, passes en blokken waren aanwezig. We waren onderweg naar de overwinning. Deze set eindigde ook in 25-19.
We hadden gewonnen, maar de extra puntjes uit de vierde set moesten ook gepakt worden. Deze kunnen belangrijk zijn voor het kampioenschap. Het werd een heel spannende set! Set-Up liep uit, maar het mocht niet gebeuren dat we alweer de laatste set zouden laten liggen. We knokten ons terug tot 24-24. Spannend spannend! Met goede ballen, maar ook minder goede ballen hebben we deze set (volgens Jan) op karakter gewonnen met 32-30. Een 4-0 eindstand!! Wie had dat van tevoren gedacht?
Na een lekkere warme douche konden we heerlijk nagenieten met een bordje patat en loempia’s , frikadellen en kroketten.
De volgende wedstrijd is onze inhaalwedstrijd tegen AAA Bovo. Deze staat gepland op 14 februari, Valentijnsdag om 20.30 uur. Alle toeschouwers en aanmoedigingen zijn welkom!