Christie Wolt geselecteerd voor Nationaal Talent Team!

5 Christie Wolt

Christie Wolt

Ze trainde al langer mee op Papendal en nam ook al eens in het Oranje shirt deel aan een internationaal landentoernooi in Spanje. Maar sinds een week mag Christie Wolt van Meisjes B zich een echte international noemen! Na een uitgebreid selectietraject werd Christie gekozen om toe te treden tot het Nationaal Talent Team. Ze hoort dus nu bij het selecte groepje van grootste volleybaltalenten van Nederland!!
Een geweldige eer voor vanzelfsprekend in de eerste plaats Christie zelf maar ook voor ons als vereniging. De uitverkiezing betekent wel dat ze het ouderlijk huis door de week zal verruilen voor Papendal en lessen zal gaan volgen aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen.

Voor een aantal oudere meiden in het Talent Team betekent dat ook dat ze (in de plannen van de Nederlandse Volleybal Bond) komend jaar met het Talent Team in de eredivisie gaan uitkomen. Maar aangezien Christie een van de jongsten is en de tijd krijgt om naar dat niveau toe te groeien, mocht ze zelf kiezen waar ze competitie wil spelen. Het is voor Wevo’70 heel mooi dat ze heeft gekozen om dat bij onze club te blijven doen.