D1: Een 3-1 overwinning, maar er had meer in gezeten…

Wevo Dames 1

Vandaag stond de wedstrijd tegen Elite/Dynamo D1 op het programma. Na het verlies van vorige week wilden we deze week graag weer een overwinning binnen slepen. Ons doel was een 4-0 overwinning. Maar tijdens de eerste set was het aan onze kant een chaos. We speelden erg onrustig volleybal, waardoor we de punten niet konden maken. Helaas verloren we deze set dan ook.
De tweede set moesten we de knop omzetten en er met volle overtuiging voor gaan. Gelukkig verliep de tweede set al heel wat beter dan de eerste set. We wonnen deze set dan ook. Dit moesten we tijdens de derde en vierde set ook vasthouden want we waren er nog lang niet.
Gelukkig hielden we dit vast en we wonnen de derde en vierde set ook. Dit mede door een goede buitenaanval, waardoor we veel punten scoorden en waarop onze tegenstander niets wist in te brengen. Een 3-1 overwinning voor ons dus. Helaas wel een set laten liggen, wat niet had gehoeven als we vanaf het begin van de wedstrijd ons niveau haalden. Maar goed toch gewonnen!
Na de wedstrijd was het uiteraard weer tijd voor patat. Iedereen had veel honger dus we konden niet wachten. Maar uiteraard moesten we nog even wachten totdat de patat + bamischijf, frikandel, loempia etc. klaar was. Toen kwam Caroline op een idee. Als we nu alvast tijdens de wedstrijd onder de yell roepen wat iedereen bij de patat wil. Misschien een idee voor volgend seizoen tijdens de thuiswedstrijden. Of toch maar niet? In ieder geval de patat+ bamischijf, frikandel, loempia etc. smaakte er goed. Daarna hebben we nog even een drankje gedronken op onze overwinning.
Aankomende vrijdag spelen we uit tegen Dynamo- Tubbergen D2. We hopen hier uiteraard weer een overwinning te behalen. Supporters zijn van harte welkom!

Door: Nadja Hoff