Hans Giesselink nieuwe trainer Dames 1

hansgiesselinkHans Giesselink is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van Dames 1. Hij volgt Jan Grob op die na een aantal uitermate succesvolle jaren vertrekt naar Apollo 8 in Borne.
Hans Giesselink is een bekende naam in de Twentse volleybalwereld en met hem heeft Wevo een zeer ervaren trainer in huis gehaald. De nu 53-jarige Giesselink komt oorspronkelijk uit Oldenzaal maar woont nu al weer jaren in Ootmarsum. Hij speelde zelf volleybal voor Pollux en Set-Up’65 en was in die jaren teamgenoot van (nu al weer jaren) Wevo-spelers Willem Kotte, Perry Voost en Tom Wolt. Een blessure gooide al op relatief jonge leeftijd roet in het eten waarna hij zich op 26-jarige leeftijd met succes op een trainersloopbaan gooide. Ruim 20 jaar was hij actief bij Set-Up’65 en daarna zeven seizoenen bij Devoko in Denekamp. Afgelopen seizoen was hij actief bij Dynamo Tubbergen. Bij alle clubs trainde hij zowel heren- als vrouwenteams alsmede jeugdteams.

Bij onze vereniging zal Hans naast Dames 1 ook nog een nader te bepalen jeugdteam onder zijn hoede nemen. We wensen Hans veel succes en plezier bij onze club.