Uitnodiging alle jeugdspelers: win een clinic van Eurosped

20122013eurospedtvtVan eredivisieclub Eurosped TVT kregen we deze uitnodiging binnen. 

Zondag 24 maart aanstaande speelt Eurosped TVT, tegen de koploper uit de Dela Eredivisie Sliedrecht Sport. De kans om topvolleybal op het hoogste niveau te zien in Twente. Eurosped staat op een mooie derde plaats en is al vijftien competitiewedstrijden op rij ongeslagen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden, waarbij het team van Eurosped de steun van het publiek goed kan gebruiken. Laten we er met z’n allen voor zorgen, dat de IISPA gaat kolken en er een fantastische sfeer ontstaat. Daar hebben we wel jullie hulp bij nodig!

Wij zorgen ervoor dat jullie allemaal bij elkaar kunnen zitten, wat te drinken krijgen en na afloop de gelegenheid hebben om met je favoriete speelster op de foto te gaan. Dus niet vergeten om je telefoon of fototoestel mee te nemen. We bieden de vereniging die de meeste jeugdspelers meeneemt, een gratis clinic aan van trainer van Eurosped Jan Berendsen en assistent trainer Marc van Baaden. Eurosped neemt na afloop van de wedstrijd contact op met de winnende vereniging.

Zondag 24 maart aanvang 15.00 uur
IISPA in Almelo
Eurosped – Sliedrecht Sport
De toegang is gratis

 

Naschrift redactie website: Mocht er veel animo zijn, dat kunnen we als vereniging kijken of we het vervoer georganiseerd krijgen. Heb je belangstelling, stuur dan voor donderdag even een mail naar info@wevo70.nl