NIEUWE SITE ONLINE

Beste bezoeker,

Van harte welkom op de geheel nieuwe site van onze vereniging, Wevo’70. Voor de vaste bezoekers zal het even wennen zijn. Veel zaken en pagina’s zijn iets anders opgezet, sommige pagina’s, onderdelen en informatie zijn ook verdwenen maar daar zijn ook nieuwe zaken voor teruggekomen. Zoals bijvoorbeeld de op de homepage zichtbare links naar social media als Twitter en Facebook waarop Wevo’70 ook actief is.
Je kunt nu berichten en wedstrijdverslagen van jouw team ook heel gemakkelijk delen via deze media via de link onder het bericht. Kijk gerust eens rond op de verschillende pagina’s en probeer de mogelijkheden uit, zoals het uit- en inklappen van verhalen (dit hoeft overigens niet, klik op de kop boven het verhaal en je ziet het helemaal), de trefwoordfunctionaliteit, het archief en de nieuwe zoekfunctie.
We hopen dat jullie je weg snel zullen vinden en dat de functionaliteiten jullie aanspreken. Natuurlijk is niet alles compleet en gaan we vanaf nu hard werken om de site goed te vullen. Vanzelfsprekend verwachten we daarbij ook de steun van alle leden en bestuursleden door ons te voorzien van informatie, verslagen en tips.
Mocht je ook tips voor verbeteringen en aanvullingen hebben, dan houden we ons aanbevolen.
Rest mij, als webredacteur, nog mijn grote dank uit te spreken aan Perry Voost. Hij heeft de afgelopen maanden vele uren van zijn vrije tijd gestoken in het van de grond af opbouwen van deze nieuwe site.
Veel kijk- en leesplezier gewenst!
René Banierink
(webredacteur)