Wevo-leden opgelet: het Kuilman Bouw Kersttoernooi komt eraan!

Zoals jullie wellicht al gezien hebben in ’t Trefpunt, komt het Wevo Kuilman Bouw Kersttoernooi er weer aan! Op vrijdag 28 december aanstaande is het weer zover!

Vorig jaar was de organisatie voor het eerst in handen van Wevo Heren 2 en het werd een daverend succes (al zeggen we het zelf). De deelname was een stuk groter dan de laatste jaren en zij werden niet teleurgesteld: met leuke spelletjes voor de jongste jeugd en een supergezellig toernooi voor de oudere jeugd, senioren en recreanten. Van die laatste categorie was er trouwens een ietwat tegenvallende deelname, dus we rekenen op meer deelname dit jaar.
Net als vorig jaar hebben we weer een fantastische uitsmijter na het toernooi met geweldige prijzen, dus mis het niet!!!

Noteer dus nu alvast in je agenda:

Wevo Kuilman Bouw Kersttoernooi
Vrijdag 28 december 2012
Aanvang mini’s en C-jeugd: 16.00u
Tussen 18.00 en 19.00u: snert met roggebrood eten
Aanvang overige jeugd, senioren en recreanten: 19.00u

Volgende week komen de leden van Heren 2 bij jullie op de training langs met een inschrijfformulier. Dan kun jullie je dus allemaal opgeven. Mocht je niet zo lang kunnen wachten of ben je er volgende week niet op de training, stuur dan een mail naar: kersttoernooi@wevo70.nl met je naam, team waarin je speelt en of je snert en roggebrood wilt eten.

Groeten, de organisatie van Wevo Heren 2