MB3: jammer van de eerste set maar we gaan nog steed voor titel!

Wevo Meisjes B2

Wevo Meisjes B2

Zaterdag hadden wij een wedstrijd tegen Twente’05 die met 0 punten onderaan stonden. Wij dachten ‘oh dat wordt geen probleem dat winnen we makkelijk met 4-0 maar we dat riepen we iets te snel.
We gingen om 9.00 richting Enschede met 6 spelers. 2 spelers waren al in Enschede. Met een half uur fanatiek te hebben ingespeeld begon de wedstrijd. Daar ging de eerste set. En we begonnen achter te lopen. We hebben deze set ook verloren met 20-25. Waar wij ons wel een beetje voor schaamden.
De tweede set gingen wij er toch tegen aan en wouden niet nog een set verliezen. En we liepen al snel voor. Maar Twente had van die kleine balletjes precies in het “centrum”. Maar we hebben toch gewonnen met 25-15.
Derde set gingen wij met volle moed in. Met een paar goede opslagen, set-ups en harde slagen tegen de bal. Maar zoals wij het noemen “RAMMEN” gingen wel er lekker tegen aan. En ja weer gewonnen met 25-11
Op naar de vierde set die we rustig in gingen en hebben gewonnen met 25-09. Wel jammer van de eerste set. Maar wel gewonnen met 3-1.
Zaterdag hebben wij een wedstrijd om 11 uur tegen Ecare Apollo 8 MB3 die vierde staan. Kom gezellig kijken naar de wedstrijd, want wij staan nog steeds bovenaan en gaan op naar het kampioenschap. ☺☺☺