De (oude) website weer online, de (nieuwe) website komt eraan!

Goed nieuws: onze website is weer online! Dankzij de inspanningen van Perry en Jelle Voost kunnen jullie weer terecht op het vertrouwde adres www.wevo70.nl

HERSTART MET BEPERKINGEN
Echter: aangezien de website intussen al weer heel wat jaartjes in deze vorm bestaat, is de achterliggende techniek verouderd. Zonder al te technisch te worden, kan ik zeggen dat het programma waarmee de site gebouwd wordt, niet meer geactualiseerd wordt en bovendien meerdere ‘lekken’ kende. Dat was ook de reden waarom de site gehackt kon worden. Daardoor we hebben moeten besluiten het onderdeel waarin de lekken zaten eruit te slopen.
Dat betekent dat er alleen nog maar nieuwsberichten toegevoegd kunnen worden en dus de verslagenpagina’s niet meer bijgewerkt kunnen worden. Ook het toevoegen van foto’s, los van die bij de nieuwspagina, is niet meer mogelijk. Het gastenboek werkt echter nog wel en kan ook gewoon gebruikt worden.

‘IEDER NADEEL HEB ZIJN VOORDEEL’
De al langer uitgesproken wens om een modernere site te maken, wordt nu daarwerkelijk realiteit en wel met spoed. Achter de schermen wordt vanaf nu door Perry en Jelle (en daarna ondergetekende) gewerkt aan een nieuwe site met een moderner programma dat technisch ook up-to-date wordt gehouden.

We hopen jullie dan ook zo snel mogelijk deze site aan te bieden waarbij we ook (weer) meer met foto’s kunnen doen.

OPROEP
Het biedt jullie ook de kans om mee te praten. Wil je graag iets op de site zien wat er nu nog niet op staat of graag iets anders toevoegen, laat het dan weten. We kunnen er nu nog rekening mee proberen te houden.

Dus: laat van je horen!!!

Een heel prettig volleybalweekeinde gewenst, waarin er zelfs een Wevo-team al kampioen kan worden (MB1). Ook MB3 is hard op weg naar het kampioenschap en ook zij kunnen, net als alle andere Wevo-teams, jullie steun goed gebruiken.

Tot ziens in ’t Trefpunt (en elders…)

René Banierink
(webredacteur)