Mini’s niv. 5 en MB1 kampioennuuhhh!!!

Wevo meisjes B1

Wevo meisjes B1

De eerste kampioenen van dit seizoen zijn binnen! Zaterdag 8 december begon uitstekend toen de Wevo mini’s 1 niv 5 de titel grepen in hun klasse. Ze moesten in hun laatste twee wedstrijden nog wel Devoko 1 voorbij zien te komen maar door twee zeges lukte dat overtuigend!

Mini's niveau 5 Kampioen

Mini’s niveau 5 Kampioen

Vervolgens kon ook Meisjes B3 een wedstrijd voor het eind van het seizoen een greep naar de titel doen. Dan moest er wel met 4-0 gewonnen worden om helemaal zeker te zijn. Dat lukte helaas net niet, maar er werd wel met 3-1 gewonnen. Dat betekent dat het team zo goed als kampioen is. In de laatste wedstrijd volgende week bij AAstad MB1 (12.00u, sporthal Windmolenbroek, kom ze aanmoedigen!!!), de nummer drie van de ranglijst is het winnen van 1 set genoeg voor de titel.
Vervolgens was het om 13.00u de beurt aan Meisjes B1. Zij stonden overtuigend bovenaan in de hoofdklasse en konden de kroon op het werk zetten tegen Krekkers. Een 3-1 zege was genoeg. Maar de zenuwen speelden de meiden nogal parten en de eerste set ging met minimaal verschil naar Krekkers. Dat was niet de bedoeling en daarna zette het team de zaken dan ook recht. De volgende drie sets werden gewonnen en ook al was het spel niet altijd even goed: de titel was binnen. Waarna de meiden bedolven werden onder de felicitaties en cadeau’s.

Wevo meisjes B1 Kampioen

Wevo meisjes B1 Kampioen

Mini’s niveau 5 en Wevo Meisjes B1: van harte met de titel. Meisjes B3: succes komende week in de laatste wedstrijd. Dat geld ook voor mini’s 1 niveau 6 die ook nog kampioen kunnen worden.