MB3: een rammel tegen de bal, nog geen kampioen, kom ons aanmoedigen!

Wevo Meisjes B2

Wevo Meisjes B2

Zaterdag hadden wij een spannende wedstrijd, want wij konden kampioen worden. Maar dan moesten we wel met 4-0 winnen.We moesten tegen Ecare Apollo 8 MB3 die vierde staan in poule. Karlien zou de eerste set niet coachen, want ze had Sinterklaas in Amsterdam. Maar ze wou er toch bij zijn als we kampioen werden. Merle die ging ons dus coachen. En Karlien kwam er ook aan. Na ruim een half uur te hebben ingespeeld begon de wedstrijd. Nou voor de eerste set mogen we ons wel schamen. Het ging niet zo als wij wouden. We maakten ons te druk. En dus hebben we de eerste set verloren met 16-25.

De tweede set gingen we met volle moed in. En het ging stukken beter. Met goede passes, set-ups en een RAMMEL tegen de bal ging het lekker. Met een paar time-outs van de tegenstander gaven Karlien en Merle ons nog een paar goede tips en wij gingen er verder tegen aan. En ja, gewonnen met 25-21.

De derde set gingen we lekker in. En we waren stuk rustiger dan de eerste set. Julia heeft een paar mooie opslagen geven en we stonden toen 12 puntjes voor. Perry kwam ook nog een kijken en die riep ook van alles naar ons. En het hielp ook nog. We blijven elkaar motiveren. En het ging goed. Gewonnen met 25-08. Wat een verschil met de eerste set. Kunnen we die niet opnieuw doen???

De laatste set verliep lekker. Wat minder voor de tegenpartij. De tegenstander sprong onder het net door en knalde tegen Julia aan. En daardoor ging de tegenstander door haar enkel. Die kon niet meer mee doen. De tweede tegenstander wou snel de bal pakken maar ging ook door de enkel. En kon ook niet meer meedoen. Wat gebeurde er toch allemaal. En ja, deze set ook gewonnen met 25-16.

3-1 gewonnen. Jammer dat we geen kampioen zijn geworden. Volgende week beter nog 1 puntje hebben wij nodig. We spelen zaterdag tegen de Jong en Laan VC Aastad MB1 die derde staan. En die gaan wij zeker winnen. Kom allemaal gezellig kijken, want wij kunnen zeker heel veel aanmoedigen gebruiken.